Winkel de Village! - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Thirza Oude Weernink - WaarBenJij.nu Winkel de Village! - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Thirza Oude Weernink - WaarBenJij.nu

Winkel de Village!

Door: thirza

Blijf op de hoogte en volg Thirza

04 Mei 2012 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

Hee iedereen!

Deze week heb ik in de village gestaan twee dagen met renske en de andere dagen alleen. Klanten helpen gaat al veel beter, maar de vrouwen die in het zwart zijn gekleed blijven toch moeilijke klanten. Groot verschil als in Nederland! Mensen willen hier ook de gekste dingen.. bijvoorbeeld rozen in een taart! Was wel heel leuk om te doen. De foto is niet zo duidelijk hoop dat jullie het een beetje kunnen zien. De grote opdracht van vorige week was goed gegaan wel vermoeiend maar echt leuk om te doen! Hoop dat er meer van dit soort opdrachten komen. Volgende week moet ik in een andere winkel staan almenzil of arabian ranches.

We hebben deze week al wel 5 dikke limousines gezien echt heel erg lang :p. En heel veel andere mooi auto’s. Vandaag was onze vrije dag en sarissa is 20 geworden! We zijn lekker na het stand gegaan ze hebben hier hele mooie schelpen. Vanavond gaan we weer lekker na de bios! De film Lucky one met zac efron!
Veel liefs thirza!

• 04 Mei 2012 - 13:17

Mario Koenderink :

Hallo ,
    Leuk te zien dat jullie het leuk hebben .
    Sarissa gefeliciteerd met je verjaardag .
    hier is alles goed vakantieweek .
    groeten Mario

• 04 Mei 2012 - 17:38

Monique:

hee thirza,

Leuk om al je verhalen te lezen! Zo te lezen heb je het wel naar je zin daar!!
    Heel veel plezier en succes nog!

Liefs monique

• 05 Mei 2012 - 10:36

Gerdien:

Ha hoi...
    Wat leuk!!! En dan bedoel ik niet alleen de schelpjes maar ook het bloemwerk wat je op de foto hebt staan! En dan dat strand...... k wou dr maar wat graag op liggen...
    lieve groet, mij

• 06 Mei 2012 - 10:39

Maureen:

Ha Thirza,

wat leuk om te lezen dat je je daar zo vermaakt. En wat doe je allemaal leuke dingen! Echt leuk hoor! En idd hopen dat je nog meer van die opdrachten krijgen, het is wel vermoeiend maar je maakt het nooit meer mee dus lekker van genieten allemaal.

En die foto's, wordt wel een beetje jaloers op dat strand hoor pff... lekker :D hahah

Gisteren groenmarkt gehad bij Reinerink. Allemaal goed gegaan en het was erg druk. Gelukkig was het droog ook voor Gerard fijn, want die had zich daar nog wel druk over gemaakt. Toen we wilden opruimen begon het te regenen. :D Allemaal goed verlopen dus.

Heel veel plezier nog en ik lees elke keer met plezier je volgende reisverslag.

Lekker genieten!
    Liefs Maureen

• 06 Mei 2012 - 19:10

Pien Kramer:

Hoi Thirza, Zo leuk om jullie te volgen, wat maken jullie wat mee! Ik ben zo blij dat jullie gegaan zijn! Heel goed hoor! Het leuke is ook dat Ernst heel mooi contact houdt met mij. Je hebt leuke foto's toegevoegd! Doe iedereen de lieve groetjes!

• 07 Mei 2012 - 08:46

Laura:

hee thir.
    en ziet er weer mooi uit daar. leuk leuk. en je kaartje is binnen. haha weekje te vroeg maar dat maakt niet uit:P super leuk!

• 07 Mei 2012 - 17:19

Marga:

Hey Thirza, ik was vanmorgen bij mama knippen en toen hoorde ik van jouw website... wat mooi... kunnen we je echt volgen... zo te zien heb je het gaaf daar ... ben blij voor jou !! Ik wens je veel succes en plezier daar !! We blijven je volgen !!!!!!!!!

• 08 Mei 2012 - 19:44

Mirthe:

Ha Thirza,

De verhalen lijken allemaal wel mooi haha! =) volgens mij vermaak je, je daar wel!
    Succes nog

Liefs

• 09 Mei 2012 - 16:33

Ingrid:

ha thirza,
    wat leuk al die foto's!
    WIj zijn blij dat je het erg leuk vind daar en geniet er nog van! We blijven je volgen!

• 09 Mei 2012 - 17:55

Elke:

Hoi Thirza,

Jaaa Eindelijk ik heb je site gevonden. Heb maar eens flink gegoogled! Sjee, ik kom nooit meer in de winkel in Tubbergen en daar hangt het adres van jouw website. Maar gelukkig hier ben ik dan...

Wat ontzettend mooi dat je het zo naar je zin hebt! Zei ik toch Thirza, het is een mega ervaring die je waarschijnlijk nooit weer zult meemaken! Fantastisch man. En dat heerlijke zonnetje mag je hier wel naar toe sturen. Pff hier regent het nu knetter hard!

Hopelijk krijg je snel weer van die mega opdrachten. Lijkt me trouwens erg leerzaam. Zijn daar de bloemen ook ontzettend duur?

Aankomende zaterdag is het voor ons weer 'moederdag drukte'. Hopelijk is het weer gezellig druk, net zoals op de groenmarkt (niet dat ik daar bij was, maar dat hoorde ik van onze liefhebbende collega's!). Kennen ze daar ook van die heftige dagen zoals moederdag, pasen, kerst, groenmarkt, ik zeg maar wat?? Of moeten zij het hebben van de grote projecten en opdrachten?

Thirza, ik wens je nog mega veel plezier en vanaf nu zal ik je site goed in de gaten houden! Hij staat nu opgeslagen onder 'mijn favorieten'!

Veel liefs
    Elke

• 09 Mei 2012 - 19:48

Jolanda:

Hai lieve Thirza, zo te horen heb je het SUPER naar je zin daar! En wat ziet dat strand er mooi uit, heerlijk om daar te zonnen en dan af te koelen in de zee. Wel hard werken ook, maar als het leuk is zal de tijd wel vliegen. Liefs, Jolanda. P.S. groetjes van Titus, Jelle, Sjoerd en Rianne.

• 13 Mei 2012 - 16:11

Oma Oude Weernink:

Hoi Thirza, alles goed? Ik heb een kaartje voor je op de post gedaan. Ik ben blij dat het goed met je gaat, vandaag is het moederdag en iedereen komt even aan lopen, bloemetjes en nog eens bloemetjes, heel mooi! Lobke had lekkere muffins gebakken, die waren heel lekker. Lekker aan het genieten daar? We wensen je vanuit hier allemaal nog heel veel plezier, Het is hier nog steeds veel te koud dus stuur ons maar een beetje zon!!!

Liefs van oma, marianne, andre , connie fabian en tessa

• 13 Mei 2012 - 20:32

P.Boerrigter:

Hallo Thirza,

wat fijn dat jullie het naar je zien hebben, geniet er van.

Groetjes, P.Boerrigter

• 15 Mei 2012 - 20:13

Jelle:

heej thirza,
    alles goed daar in Dubai?
    hoe gaat het met het werk daar?
    ik lees dat het daar in ieder geval niet slecht weer is. hier is het nog koud en nat, nog veel plezier daar! groeten uit het ijskoude borne.
    groeten jelle